Αναγνώστες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Με «κλοσάρ» ή ακόμα και «λούμπεν» εμφάνιση, όπως χαρακτηρίστηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αργεντινής (και όχι μόνο)βγήκε για την προπόνηση της «αλμπισελέστε» ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Με μουστάκι, κοντό...


μούσι ελαφρώς απεριποίητο και σκουφί (λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε) έκανε την εμφάνισή του ο Ντιεγκίτο στην προπόνηση της Τρίτης στην Πρετόρια.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, διάρκειας 25 λεπτών έγινε παρουσία εκπροσώπων του τύπου, απόντων όμως των μεγάλων αστεριών της Αργεντινής όπως- μεταξύ άλλων- ο Μέσι, ο Τέβες και ο Βερόν. Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν και το τεχνικό τιμ ασχολήθηκε με τακτική. Η ομάδα της Αργεντινής προετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα του ομίλου κόντρα στην Νότια Κορέα. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ‘86, προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα της Πέμπτης με έναν μόνο ερωτηματικό, το οποίο είναι ο Χουάν Βερόν. Αν ο μέσος της Εστουντιάντες δεν καταφέρει να δώσει το παρόν, ο αντικαταστάτης του θα είναι-εκτός απροόπτου- ο Μάξι Ροντρίγκεζ.

Εξαιτίας της αλλαγής του προγράμματος της προετοιμασίας της Αργεντινής με την Νότια Κορέα(ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 14:30), η ομάδα γευμάτισε και προπονήθηκε νωρίτερα από τις προηγούμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι η αποστολή υποδέχτηκε και την ομάδα U-20 της Αργεντινής, την οποία θα προπονήσει για λίγες μέρες ο Μαραντόνα μαζί με την πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: