Αναγνώστες

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Το DNA θα δώσει απαντήσεις


Συνέχεια δόθηκε σήμερα στο θρίλερ που ξεκίνησε με τον εντοπισμό της σορού άγνωστου προς το παρόν άνδρα "χτισμένη" σε ντουζιέρα σε σπίτι του Διακοπτού Αχαϊας.
Στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών μεταφέρθηκε και κρατείται εδώ και κάποιες ώρες η 54χρονη ομογενής από τη Βόρειο 'Ηπειρο, η οποία φέρεται ως η γυναίκα - δράστης της δολοφονίας 42χρονου επιχειρηματία, η σορός του οποίου βρέθηκε «χτισμένη» κάτω από δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοπτό Αχαΐας.
Παρότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τα στοιχεία της προανάκρισης φέρεται να προκύπτει άμεση εμπλοκή της στη δολοφονία του 42χρονου, επισήμως δεν έχει ακόμα κατηγορηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς εκκρεμεί η επίσημη ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο σπίτι στο Διακοπτό.
Η διαδικασία θα γίνει μέσω ανάλυσης DNA και δεν έχει προς το παρόν γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της έρευνας. Ως εκ τούτου, η 54χρονη αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος της εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες, κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, εάν στο μεταξύ επιβεβαιωθεί ότι η σορός που βρέθηκε κάτω από την ντουζιέρα ανήκει στον 42χρονο να  τις απαγγελθούν κατηγορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Από τα μέχρι τώρα δεδομένα πιθανολογείται ότι η σορός ανήκει σε κτηματομεσίτη από τη Ζάκυνθο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 από την περιοχή της Βούλας.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθώς στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή του Διακοπτού Αιγίου. Η 54χρονη ήταν ενοικιάστρια του σπιτιού στο οποίο βρέθηκε το πτώμα.
Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε σε σπίτι, στην περιοχή της Λούτσας και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, όπου ανακρίθηκε. Τα ίχνη της είχαν χαθεί αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης εξαφάνισης του 42χρονου. Μετά τον εντοπισμό του μακάβριου ευρήματος στο σπίτι στο Διακοπτό τα δεδομένα ωστόσο διαφοροποιήθηκαν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη "γυναίκα - αράχνη".

ΤΕΛΙΚΌ 90' Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού 3-1

90'Λήξη αγώνα
Τέλος αναμέτρησης, με την Βραζιλία να παίρνει τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς και προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λούις Φαμπιάνο με δύο γκολ.
90'Αλλαγή παίκτη Βραζιλία
Πρώτη αλλαγή για την Βραζιλία. Ο Ραμίρες στη θέση του Ρομπίνιο.
90'Ευκαιρία Ακτή Ελεφαντοστού Κεϊτά
Ο Κεϊτά μέσα από την περιοχή γυρίζει από τα αριστερά, όμως ο Ζούλιο Σέζαρ διώχνει με τις γροθιές πριν η μπάλα καταλήξει στον Ντρογκμπά.
90'Έναρξη καθυστερήσεων +3 λεπτά
88'Κόκκινη κάρτα Βραζιλία Κακά
Διακοπή στο ματς για δύο λεπτά, λόγω έντασης ανάμεσα στους παίκτες. Ο Κακά βρίσκει με το χέρι του τον Κεϊτά και ο Ιβοριανός πέφτει κάτω υπερβολικά, με αποτέλεσμα την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτη

85' Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού 3-1

88'
Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού
3-1
Το φιλμ του αγώνα
88'Κίτρινη κάρτα Βραζιλία Κακά
Διακοπή στο ματς για λίγα λεπτά, λόγω επεισοδίων ανάμεσα στους παίκτες.
86'Κίτρινη κάρτα Ακτή Ελεφαντοστού Tιοτέ
Κίτρινη κάρτα στον Τιοτέ. Τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίζονται...
85'
Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού
3-1
85'
Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού
3-1

Ο πλανήτης ζεσταίνεται, στην Ευρώπη χειμωνιάζει


Όλο και περισσότερους κρύους χειμώνες θα έχει η  Ευρώπη καθώς η δραστηριότητα του ήλιου υποχωρεί σταδιακά, παρά την παγκόσμια υπερθέρμανση, που προκαλείται από το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Το φαινόμενο αφορά μόνο  περιορισμένη περιοχή και δεν θα επηρεάσει τη γενική παγκόσμια τάση αύξησης της θερμοκρασίας, προτίθεται στη βρετανό-γερμανική έρευνα.
Η έρευνα,  δημοσιεύτηκε στο περιοδικό περιβαλλοντικών ερευνών "Environment Research Letters. Υπεύθυνος της μελέτης είναι ο   καθηγητής Φυσικής του Περιβάλλοντος Μάικ Λόκγουντ του τμήματος Μετεωρολογίας του πανεπιστημίου του Ρέντινγκ .
Για τη διεξαγωγή της μελέτης, οι ερευνητές σύγκριναν τις αυξομειώσεις της ηλιακής δραστηριότητας με τις αντίστοιχες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας κατά τα τελευταία 350 χρόνια.

62' Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού 3-0

62'Γκολ Βραζιλία Ελάνο
62'Ευκαιρία Βραζιλία Κακά
Έπειτα από συνεργασία με τον Ρομπίνιο ο Κακά έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο Μπαρί
54'Αλλαγή παίκτη Ακτή Ελεφαντοστού
Ζερβινιό αντί του Ντιντάν
54'Ευκαιρία Ακτή Ελεφαντοστού Ντρογκμπά
Μοναδική ευκαιρία με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από την κεφαλιά του Ντρογκμπά, έπειτα από την σέντρα του Ντιντάν

Βραζιλία – Ακτή Ελεφαντοστού 2-0

55'
Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού
2-0
Το φιλμ του αγώνα

54'Αλλαγή παίκτη Ακτή Ελεφαντοστού
Ζερβινιό αντί του Ντιντάν
54'Ευκαιρία Ακτή Ελεφαντοστού Ντρογκμπά
Μοναδική ευκαιρία με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από την κεφαλιά του Ντρογκμπά, έπειτα από την σέντρα του Ντιντάν
50'Γκολ Βραζιλία Λουΐς Φαμπιάνο
Νέο εξαιρετικό γκολ του Λουΐς Φαμπιάνο, "χόρεψε" τρεις αμυντικούς και έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ, αλλά σε ένα κοντρόλ χρησιμοποίησε και το χέρι του

Βραζιλία – Ακτή Ελεφαντοστού 1-0

45'
Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού
1-0
Το φιλμ του αγώνα

45'Λήξη ημιχρόνου
41'Σουτ Ακτή Ελεφαντοστού Εμπουέ
Σουτ του Εμανουέλ Εμπουέ με την μπάλα να περνά άουτ μετά από κόντρα στον Ζουάν, λανθασμένα δεν δόθηκε κόρνερ

Τέβες: «Θα πιέσουμε την Ελλάδα»



Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφάσισε να διατηρήσει την επιθετική τριάδα με την οποία έχει ξεκινήσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ και ο Κάρλος Τέβεζ θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του σκοράροντας κόντρα στην Εθνική μας. 

«Η Αργεντινή δεν φοβάται κανέναν και θα προχωρήσει πολύ στη διοργάνωση. Έχουμε εξαιρετικούς κυνηγούς. Είμαστε επιθετικογενής ομάδα και σκοπεύουμε να δείξουμε την κλάση μας. Θα βγούμε μπροστά από την αρχή και θα πιέσουμε πολύ την Ελλάδα», δήλωσε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα αναφέρει την Εθνική Ελλάδος ως «ομάδα υπόδειγμα αμυντικής λειτουργίας τα τελευταία χρόνια, η οποία μετά την νίκη της επί της Νιγηρίας θα διεκδικήσει την πρόκριση». Αντίθετα είναι τα σχόλια των περισσοτέρων φιλάθλων σχετικά με το άρθρο, αφού θεωρούν ότι η Αργεντινή θα κερδίσει εύκολα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 
38'Σουτ Ακτή Ελεφαντοστού Ντιντάν
Πρώτο σουτ της Ακτής Ελεφαντοστού στο ματς, μακρινό και δυνατό από τον Ντιντάν, μπλόκαρε ο Ζούλιο Σέζαρ
31'Κίτρινη κάρτα Ακτή Ελεφαντοστού Τιενέ
Κίτρινη κάρτα στον Τιενέ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ


3, 9,11, 22, 42 


ΤΖΟΚΕΡ: 12

26' Βραζιλία v Ακτή Ελεφαντοστού 1-0

25'Γκολ Βραζιλία Λουΐς Φαμπιάνο
Ο Λουΐς Φαμπιάνο άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στην κλειστή γωνία του Μπαρί, έπειτα από από την πάσα του Κάκά

www.diana-rooms.gr



Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Α' κατηγορίας‚
Νεόκτιστα σε μια ήσυχη γειτονιά της πόλης 
Κοντά στο λιμάνι και στο κέντρο της Ερμούπολης αλλά και στο μέσο της απόστασης για την Άνω Σύρο
Κοντά σε Πευκόφυτο Δημόσιο πάρκο και παιδική χαρά
Δημόσιος χώρος στάθμευσης‚ 
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν WC, ψυγείο, κουζινάκι, τηλεόραση και κλιματισμό
Είμαστε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους

Σεξουαλική αγωγή στα νήπια


Σκότωσε παιδί και αυτοκτόνησε


Ένας άνδρας και ένα παιδί 8 ετών έχασαν τη ζωή τους χθες, όταν για άγνωστο λόγο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εστιατόριο στη νότια Καλιφόρνια.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο. Ο δράστης πυροβόλησε έναν άνδρα, μια γυναίκα και τους δύο γιους της, 5 και 8 ετών, ενώ έτρωγαν σε εστιατόριο της αλυσίδας Del Taco στο Σαν Μπερναντίνο. Κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε.
Ο άνδρας και το 8χρονο αγόρι και ο δράστης ξεψύχησαν εκεί. Η γυναίκα και το μικρότερο παιδί νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει τη σχέση ανάμεσα στον ένοπλο και τα θύματά του

Βραζιλία – Ακτή Ελεφαντοστού 0-0

Το δεύτερό τους παιχνίδι δίνουν, Βραζιλία και Ακτή Ελεφαντοστού και ψάχνουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να καθαρίσουν με την υπόθεση πρόκριση, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ιβοριανοί θέλουν το τρίποντο για να μείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

1' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Ρομπίνιο σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπάρι.

1' Έναρξη της αναμέτρησης, Στη σέντρα η Ακτή Ελεφαντοστού

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία (Ντούνγκα): Σέζαρ, Μαικόν, Μπάστος, Λούσιο, Ζουάν, Μέλο, Ελάνο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κακά, Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο

Ακτή Ελ. (Σβεν Γκόραν Έρικσον): Μπάρι, Κ. Τουρέ, Ζοκορά, Καλού, Τιοτέ, Ντρογκμπά, Ντιντάν, Τιέν, Γ. Τουρέ, Ντεμέλ, Έμπουε.

Διαιτητής: Λανουά
Βοηθοί: Ντανσό, Ούγκο

Ο πονηρός μπάτλερ


Στη φυλακή οδήγησε έναν μπάτλερ, η προσπάθειά του να βγάλει χρήματα, από τη σύλληψη του αφεντικού του Jeffrey Epstein, ο οποίος δεν ήταν όποιος και όποιος, αλλά ένας δισεκατομμυριούχος της Νέας Υόρκης, που είχε τη συνήθεια να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικες πόρνες. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο μπάτλερ καταδικάστηκε με την ίδια ακριβώς ποινή όπως και το πρώην αφεντικό του!
Η ποινή ήταν 18 μήνες φυλάκιση για προσπάθεια πώλησης ημερολογίου του δισεκατομμυριούχου, που περιέγραφε με λεπτομέρειες (έξυπνη κίνηση) τις "καυτές" νύχτες του αφεντικού με ανήλικες πεταλουδίτσες της νύχτας.
Ο δικαστής Keneth Marra, αναγνώρισε ότι ακούγεται παράξενο να επιβληθεί και στους δύο ακριβώς η ίδια ποινή, αλλά συμπλήρωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος θα έμενε πολύ περισσότερα χρόνια στη φυλακή, αν ο μπάτλερ είχε παραδώσει το ημερολόγια κατά τη διάρκεια της έρευνας.
Το ότι δεν το έκανε, οδήγησε σε συμβιβασμό, καθώς δεν υπήρχαν πολλά στοιχεία και έτσι το αφεντικό καταδικάστηκε σε μόλις 1,5 χρόνο φυλακή.
Αντίθετα, ο Rodriguez, ζήτησε 50.000 δολάρια για να δώσει το ημερολόγιο σε δικηγόρο που εκπροσωπεί πάνω από 20 γυναίκες, που έχουν υποβάλει μήνυση στον Epstein. Έτσι τον ακολούθησε στη φυλακή...