Αναγνώστες

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Το DNA θα δώσει απαντήσεις


Συνέχεια δόθηκε σήμερα στο θρίλερ που ξεκίνησε με τον εντοπισμό της σορού άγνωστου προς το παρόν άνδρα "χτισμένη" σε ντουζιέρα σε σπίτι του Διακοπτού Αχαϊας.
Στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών μεταφέρθηκε και κρατείται εδώ και κάποιες ώρες η 54χρονη ομογενής από τη Βόρειο 'Ηπειρο, η οποία φέρεται ως η γυναίκα - δράστης της δολοφονίας 42χρονου επιχειρηματία, η σορός του οποίου βρέθηκε «χτισμένη» κάτω από δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοπτό Αχαΐας.
Παρότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τα στοιχεία της προανάκρισης φέρεται να προκύπτει άμεση εμπλοκή της στη δολοφονία του 42χρονου, επισήμως δεν έχει ακόμα κατηγορηθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς εκκρεμεί η επίσημη ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο σπίτι στο Διακοπτό.
Η διαδικασία θα γίνει μέσω ανάλυσης DNA και δεν έχει προς το παρόν γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της έρευνας. Ως εκ τούτου, η 54χρονη αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς σε βάρος της εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες, κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων.
Δεν αποκλείεται ωστόσο, εάν στο μεταξύ επιβεβαιωθεί ότι η σορός που βρέθηκε κάτω από την ντουζιέρα ανήκει στον 42χρονο να  τις απαγγελθούν κατηγορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Από τα μέχρι τώρα δεδομένα πιθανολογείται ότι η σορός ανήκει σε κτηματομεσίτη από τη Ζάκυνθο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 από την περιοχή της Βούλας.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθώς στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή του Διακοπτού Αιγίου. Η 54χρονη ήταν ενοικιάστρια του σπιτιού στο οποίο βρέθηκε το πτώμα.
Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε σε σπίτι, στην περιοχή της Λούτσας και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, όπου ανακρίθηκε. Τα ίχνη της είχαν χαθεί αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης εξαφάνισης του 42χρονου. Μετά τον εντοπισμό του μακάβριου ευρήματος στο σπίτι στο Διακοπτό τα δεδομένα ωστόσο διαφοροποιήθηκαν και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη "γυναίκα - αράχνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: