Αναγνώστες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Zευγάρι και στην ΤV o Mενεγάκη - Ματέο

Απάντηση και στο τηλεοπτικό ζευγάρι Λιάγκα -Σκορδά !
Με την νέα τηλεοπτικη σεζόν θα δούμε μαζί στον αέρα την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο.Ο Ματέο μετακομίζει στην Αθήνα για να συμμετέχει στον ”Καφέ με την Ελένη”.Η Ελένη δείχνει να τον εμπιστεύεται πολυ καθώς θα του δώσει δική του στήλη οπου θα ασχολείται με θέματα που ξέρει καλά αφου ασχολέιται και επαγγελματικά με αυτο τον τομέα.Ο Ματέο θα μας δέιχνει καθημερινά ασκήσεις yoga, χαλάρωσης και ρεφλεξολογίας.



Μαλλον η Ελένη παει να ανταγωνιστεί το ζευγάρι του MEGA Λιάγκας-Σκορδά..Ε,αφου μπορούν αυτοί μπορούμε και εμείς.

«Big Sister» Ριάλιτι σε οίκο ανοχής!



Ριάλιτι σε... οίκο ανοχής κάνει θραύση στην Πράγα, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες των καλλίγραμμων καλλονών και ο υπόλοιπος κόσμος το... οφθαλμόλουτρο!

Στο «Big Sister» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να υπογράψει μία δήλωση σύμφωνα με την οποία επιτρέπει να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν μέσω Ίντερνετ οι επιδόσεις του.

Βάζεις την τζίφρα λοιπόν, βάζεις και 10 ευρώ και οι 40 καλλονές του «Big Sister» σε περιμένουν με τα μπουρνούζια στο λόμπι και την σάουνα του «κόκκινου» σπιτιού!

Τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας γίνονται πλέον με «αέρα»... πορνοστάρ.

Μάλιστα, τα δωμάτια στα οποία εκτυλίσσεται η δράση δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο εξοπλισμένα τηλεοπτικά στούντιο, αφού 58 κάμερες παρακολουθούν και καταγράφουν το καθετί.

Μέχρι σήμερα, περίπου 8.000 σκηνές με πελάτες επί τω έργω είναι διαθέσιμες για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την μηνιαία συνδρομή των 29,95 για να πάρουν μάτι. To εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο, μιας και το site δέχεται τουλάχιστον 15.000 επισκέψεις την ημέρα!

Τα δε κορίτσια -εκτός από την δημοσιότητα- απολαμβάνουν και την παχυλή αμοιβή των 5.000 ευρώ μηνιαίως, όσα δηλαδή παίρνει και ο πρόεδρος της Τσεχίας!

Φαντάσου, όμως, να σε δει η γυναίκα σου ή κανένας συγγενής σου...

Γιάννα Χατζημιχάλη Στην Πισίνα

Το καλό με την επιστροφή από τις διακοπές είναι η ανανέωση που ακολουθεί το Σεπτέμβριο. Νέες ευκαιρίες, νέες παρέες και φυσικά νέα πουλέν. Ένα από αυτά και η Γιάννα Χατζημιχάλη που κάποιος παπαράτσι ανακάλυψε σε μια πισίνα.Το κορίτσι σίγουρα έχει ό,τι χρειάζεται για να κοσμήσει τη στήλη αυτή και στο μέλλον, και με τέτοιες πόζες ελπίζω σε ένα λαμπρό. Για να δούμε.