Αναγνώστες

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σφύριξα και έληξες


Εντείνεται η παρέλαση ονομάτων. Γιοβάνοβιτς, Γκούτι, Ντέκο, Φερνάντες, Τρεζεγκέ, Κουμορτζί, Ρικέλμε, Σκόκο, Φουέντες, Καλάτζε, Καστίγιο, Κάλστρομ, Καμορανέζι κλπ.
Όλα εδώ. Τις φοβερές μέρες των μεταγραφών, όλο το καλοκαίρι δηλαδή, αξίζει να βλέπετε τι έγραφαν οι εφημερίδες και πριν 1-2 χρόνια στα λινκ κάτω από το κάθε πρωτοσέλιδο.
Μπάλα
Από αύριο Τρίτη κομμένα τα παιχνίδια των 14.30. Η τελευταία αγωνιστική έχει παιχνίδια στις 17.00 και στις 21.30 και οι ομάδες του κάθε ομίλου παίζουν την ίδια ώρα. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται αυτή η φάση και μετά πάμε στα νοκ άουτ που είναι και το ζουμί.
DwtS
Η άλλη κοπέλα κέρδισε τελικά, πολύ υψηλή τηλεθέαση το σόου, εκθαμβωτική η Μακρυπούλια, πικράθηκε η Μαγγίρα, κλπ. κλπ.
Στο Βέλγιο
Τι πράγμα κι αυτό για το Ναπολέοντα, να έχει κάθε χρόνο το Βατερλό του. Δείτε εδώ πολύ ωραίες εικόνες από τη φετινή αναπαράσταση. Σε 5 χρόνια που είναι η επέτειος των 200, θα καεί το πελεκούδι.
DTV
Ψάξαμε και βρήκαμε (στις συχνότητες 46 και 47, συνολικά επτά σταθμοί) τα ψηφιακά κανάλια την Παρασκευή και σίγουρα η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική. Η εικόνα είναι θαυμάσια, περιμένουμε να μπούνε και τα κρατικά να τελειώνουμε.
Google
Δέκα ενδιαφέροντα πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για τη Google.
Φωτογραφίες
Δείτε εδώ τους πρωταγωνιστές του Toy Story 3 μαζί με τους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές τους.
Αυτό να το δούμε;
Suicide girls must die.
Avatar porn
Αίσχος! Θα το δούμε για να σας πούμε αν αξίζει.
Treasure Link
Σαράντα μπέργκερ που μπορούν να μας σκοτώσουν.
Φωτό της ημέρας
Στο ρυθμό του Μουντιάλ. Κορίτσια παίζουν μπάλα στις Άνδεις.
Άλλα ημίγυμνα κορίτσια κάνουν φωτογράφιση στο Πεκίνο κρατώντας τη σημαία μας (ανάποδα).
Ο τίτλος του σημερινού ποστ άσχετος, αλλά και επίκαιρος.

Η πιο σέξι πρώτη κυρία



Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό Μπραντ Πιτ, να καλοβλέπει την... είσοδό του στον Λευκό Οίκο, με πρώτο βήμα την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2016. Τον στηρίζει η σύζυγός τουΓια φανταστείτε τη θέση της Μισέλ Ομπάμα σαν πρώτη κυρία των ΗΠΑ να έχει η Αντζελίνα Τζολι!
Και όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό καθώς  πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύζυγο της Μπράντ Πίτ  να έχει βάλει στο μάτι τον Λευκό Οίκο, αφού επιθυμεί να κατέβει ως υποψήφιος στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές το 2016.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ηθοποιός θα  προσπαθήσει  πρώτα να εκλεγεί γερουσιαστής και μετά να βάζει πλώρη για το Λευκό Οίκο.Θερμή σε μια τέτοια προοπτική είναι η Αντζελίνα, η οποία τον υποστηρίζει απόλυτα και του συμπαραστέκεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακομίσει για χάρη του στην Ουάσιγκτον (όχι ότι πρόκειται για θυσία).
Ο Πίτ όμως δεν σκέπτεται να  θα βάλει υποψηφιότητα για τις αμέσως επόμενες εκλογές γιατί τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα  και πιστεύει ότι χρειάζεται άλλη μία τετραετία για να ολοκληρώσει το έργο του.
Μη ξεχνάμε ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός  είναι έντονα πολιτικοποιημένος και μαζί με τη σύζυγό του  έχουν πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα μπορούσε να εκλεγεί τουλάχιστον γερουσιαστής.

"Ο Γκοβού στον Παναθηναϊκό"

Με τον τίτλο "Ο Γκοβού στον Παναθηναϊκό" η γαλλική "L' Equipe" το πρωί της Δευτέρας επιβεβαίωσε με τον πιο ηχηρό τρόπο τα σενάρια που ήθελαν τον πρώην άσο της Λιόν, να έρχεται στο "τριφύλλι". 

"Μετά από έντεκα χρόνια αφοσίωσης στην Λιόν, ο Σίντνεϊ Γκοβού θα δεσμευτεί για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος είναι 30 ετών, θα συναντηθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση, όπως επιθυμούσε ο Νίκος Νιόπλιας" αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα. 

Το γύρο του κόσμου η είδηση 

Σαφώς και η είδηση από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα έκανε τον γύρο του κόσμο άμεσα. To sportune.frτονίζει ακόμα και το οικονομικό μέρος αναφέροντας πως οι μηνιαίες απολαβές του Γάλλου άσου φτάνουν τα 267.000 ευρώ, ενώ η Λιόν δεν πρόκειται να πάρει χρήματα μιας και ο Γκοβού είναι ελεύθερος. 

Αναφορά στο θέμα και από την "chronofoot" που τονίζει σε έρθρο της πως ο Γκοβού πείστηκε από τον Σισέ και είπε όχι στις προτάσεις από Αγγλία που είχε από Νιουκαστλ, Έβερτον και Γουέστ Χαμ. 

Επιβεβαιώνονται οι φήμες 

Ετσι το σενάριο Γκοβού που καλά κρατούσε το τελευταίο δεκαπενθήμερο, με τον άσο της Γαλλίας να επιθυμεί να έρθει στην χώρα μας αρκεί να ικανοποιηθεί σε ότι αφορά την οικονομική πρόταση και τα χρόνια συνεργασίας που θα του γίνουν, φαίνεται να λαμβάνει τέλος. 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Λιόν, για να έρθει στην Ελλάδα έπρεπε να ικανοποιηθεί και οικονομικά αφού το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο με την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας απευθείας στου ομίλους. 

Ο Γκοβού επιθυμεί οι ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και θέλει το συμβόλαιο του να είναι διετές, κάτι που φαίνεται να πραγματοποιήθηκε άσχετα αν Παναθηναϊκός και Λιόν δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα. 

60' Πορτογαλία v Βόρεια Κορέα 4-0

Live στοίχημα - αποδόσεις
11,08X8234
56'Γκολ Πορτογαλία Αλμέιδα
3-0 η Πορτογαλία! Ο Τιάγκο "σπάει" τη μπάλα αριστερά για τον Κοεντράο, αυτός βγάζει τη σέντρα και ο Αλμέιδα με κοντινή κεφαλιά "εκτελεί" τον Μιόνγκ Γκουκ για να δώσεις διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Live στοίχημα - αποδόσεις
11,08X8234
53'Γκολ Πορτογαλία Σιμάο
2-0 η Πορτογαλία! Εξαιρετική ασίστ από τον Μεϊρέλες ο οποίος "στρώνει" τη μπάλα για τον Σιμάο, με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να νικάει με συρτό πλασέ τον γκολκίπερ της Βόρειας Κορέας για το 2-0.
52'Ευκαιρία Πορτογαλία Αλμέιδα
Κριστιάνο Ρονάλντο και Μεϊρέλες συνδιάστηκαν ωραία, με τον άσο της Πόρτο να κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά για τον Αλμέιδα, αλλά τον φορ των Ιβήρων να στέλνει τη μπάλα άουτ με κοντινό πλασέ.
49'Σουτ Πορτογαλία Κ.Ρονάλντο
Δυνατό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν καταφέρνει να μπλοκάρει ο γκολκίπερ της Βόρειας Κορέας, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν έστω και με δυσκολία.
Live στοίχημα - αποδόσεις
11,09X8226
48'Κίτρινη κάρτα Βόρεια Κορέα Γιονγκ Γο
46'Σουτ Πορτογαλία Τιάγκο
Εντυπωσιακό σουτ του Τιάγκο από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με το δεξί, ο Μιόνγκ Γκουκ εκτινάσσεται και βγάζει θεαματικά σε κόρνερ.
46'Σέντρα 2ου ημιχρόνου

45' Πορτογαλία v Βόρεια Κορέα 1-0

45'Λήξη ημιχρόνου
Live στοίχημα - αποδόσεις
11,1X8223
45'Έναρξη καθυστερήσεων
Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
42'Σουτ Πορτογαλία Κ.Ρονάλντο
Φαλτσαριστό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής και θέση αριστερά, η μπάλα φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του Μιόνγκ Γκουκ.
38'Κίτρινη κάρτα Πορτογαλία Μέντες
37'Σχόλιο
Παρά την καταρρακτώδη βροχή, οι δύο ομάδες προσφέρουν αρκετά καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.
35'Σουτ Πορτογαλία Μεϊρέλες
Ο Ραούλ Μεϊρέλες βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, με το πλασέ του όμως με το δεξί να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μιόνγκ Γκουκ
32'Κίτρινη κάρτα Τσολ Γιν
Live στοίχημα - αποδόσεις
11,12X7,5221
29'Γκολ Πορτογαλία Μεϊρέλες
1-0 η Πορτογαλία! Εκπληκτική κάθετη πάσα του Τιάγκο, ο Μεϊρέλες "τρυπάει" την αντίπαλη άμυνα και νικάει με ωραίο δεξί πλασέ τον Μιόνγκ Γκουκ για να βάλει μπροστά στο σκορ τους Ίβηρες.
25'Σουτ Πορτογαλία Μεϊρέλες
Σουτ του Μεϊρέλες, η μπάλα βρίσκει πόδι αμυντικού της Βόρειας Κορέας και καταλήγει κόρνερ.
24'Σουτ Βόρεια Κορέα Κουάνγκ Τσον
Ο Κουάνγκ Τσον επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
23'Σουτ Βόρεια Κορέα Μεϊρέλες
Σουτ του Μεϊρέλες με το αριστερό, η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
21'Σουτ Βόρεια Κορέα Γιονγκ Χακ
Σουτ του Γιονγκ Χακ με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Εντουάρντο.
18'Ευκαιρία Βόρεια Κορέα
Επικίνδυνο διαγώνιο σουτ του Γιονγκ Γο από θέση δεξιά στη μεγάλη περιοχή, αποκρούει με υπερένταση ο Εντουάρντο, η μπάλα φτάνει στον Ναμ Τσολ που πιάνει κατευθείαν την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Live στοίχημα - αποδόσεις
11,34X4,25210
11'Σουτ Βόρεια Κορέα Κίο
Πρώτη ευκαιρία για τη Βόρεια Κορέα, με το δυνατό σουτ του Γιόνγκ Χιοκ έξω από την περιοχή να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Εντουάρντο.
10'Σχόλιο
Πολύ καλύτερη η Πορτογαλία στο πρώτο δεκάλεπτο, έχει κλείσει τη Βόρεια Κορέα στα καρέ της.
7'Δοκάρι Πορτογαλία Καρβάλιο
Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Σιμάο, ο Ρικάρντο Καρβάλιο πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μιόνγκ Γκουκ.
5'Σουτ Πορτογαλία Ρ.Καρβάλιο
Γυριστό μέσα από την περιοχή του Ρικάρντο Καρβάλιο, η μπάλα φεύγει άουτ.
3'Σουτ Πορτογαλία Κ.Ρονάλντο
Σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Βορείου Κορέας.
1'Έναρξη αγώνα
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Γιονγκ Χουν Κιμ): Μιόνγκ Γκουκ, Γιόνγκ Χιοκ, Κουάνγκ Τσον, Γιουν Ιλ, Τσολ Γιν, Γουν Ναμ, Γιονγκ Χακ, Ναμ Τσολ, Ιν Γκουκ, Γιονγκ Γο, Τάε Σε
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Κάρλος Κεϊρός): Εντουάρντο, Μιγκέλ, Κοεντράο, Μπρούνο Αλβες, Καρβάλιο, Μέντες, Μεϊρέλες, Τιάγκο, Κ.Ρονάλντο, Σιμάο, Αλμέιδα