Αναγνώστες

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

"Ο Γκοβού στον Παναθηναϊκό"

Με τον τίτλο "Ο Γκοβού στον Παναθηναϊκό" η γαλλική "L' Equipe" το πρωί της Δευτέρας επιβεβαίωσε με τον πιο ηχηρό τρόπο τα σενάρια που ήθελαν τον πρώην άσο της Λιόν, να έρχεται στο "τριφύλλι". 

"Μετά από έντεκα χρόνια αφοσίωσης στην Λιόν, ο Σίντνεϊ Γκοβού θα δεσμευτεί για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος είναι 30 ετών, θα συναντηθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ στην επίθεση, όπως επιθυμούσε ο Νίκος Νιόπλιας" αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα. 

Το γύρο του κόσμου η είδηση 

Σαφώς και η είδηση από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα έκανε τον γύρο του κόσμο άμεσα. To sportune.frτονίζει ακόμα και το οικονομικό μέρος αναφέροντας πως οι μηνιαίες απολαβές του Γάλλου άσου φτάνουν τα 267.000 ευρώ, ενώ η Λιόν δεν πρόκειται να πάρει χρήματα μιας και ο Γκοβού είναι ελεύθερος. 

Αναφορά στο θέμα και από την "chronofoot" που τονίζει σε έρθρο της πως ο Γκοβού πείστηκε από τον Σισέ και είπε όχι στις προτάσεις από Αγγλία που είχε από Νιουκαστλ, Έβερτον και Γουέστ Χαμ. 

Επιβεβαιώνονται οι φήμες 

Ετσι το σενάριο Γκοβού που καλά κρατούσε το τελευταίο δεκαπενθήμερο, με τον άσο της Γαλλίας να επιθυμεί να έρθει στην χώρα μας αρκεί να ικανοποιηθεί σε ότι αφορά την οικονομική πρόταση και τα χρόνια συνεργασίας που θα του γίνουν, φαίνεται να λαμβάνει τέλος. 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Λιόν, για να έρθει στην Ελλάδα έπρεπε να ικανοποιηθεί και οικονομικά αφού το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο με την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας απευθείας στου ομίλους. 

Ο Γκοβού επιθυμεί οι ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και θέλει το συμβόλαιο του να είναι διετές, κάτι που φαίνεται να πραγματοποιήθηκε άσχετα αν Παναθηναϊκός και Λιόν δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: