Αναγνώστες

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η πιο σέξι πρώτη κυρία



Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό Μπραντ Πιτ, να καλοβλέπει την... είσοδό του στον Λευκό Οίκο, με πρώτο βήμα την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2016. Τον στηρίζει η σύζυγός τουΓια φανταστείτε τη θέση της Μισέλ Ομπάμα σαν πρώτη κυρία των ΗΠΑ να έχει η Αντζελίνα Τζολι!
Και όμως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό καθώς  πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον σύζυγο της Μπράντ Πίτ  να έχει βάλει στο μάτι τον Λευκό Οίκο, αφού επιθυμεί να κατέβει ως υποψήφιος στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές το 2016.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ηθοποιός θα  προσπαθήσει  πρώτα να εκλεγεί γερουσιαστής και μετά να βάζει πλώρη για το Λευκό Οίκο.Θερμή σε μια τέτοια προοπτική είναι η Αντζελίνα, η οποία τον υποστηρίζει απόλυτα και του συμπαραστέκεται και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μετακομίσει για χάρη του στην Ουάσιγκτον (όχι ότι πρόκειται για θυσία).
Ο Πίτ όμως δεν σκέπτεται να  θα βάλει υποψηφιότητα για τις αμέσως επόμενες εκλογές γιατί τρέφει μεγάλη συμπάθεια στον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα  και πιστεύει ότι χρειάζεται άλλη μία τετραετία για να ολοκληρώσει το έργο του.
Μη ξεχνάμε ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός  είναι έντονα πολιτικοποιημένος και μαζί με τη σύζυγό του  έχουν πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα μπορούσε να εκλεγεί τουλάχιστον γερουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: