Αναγνώστες

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

"Στον "αέρα" ο Ηρακλής, άδεια σε ΟΦΗ - Πιερικό!"


"Παρά το γεγονός ότι τα μέλη της επιτροπής με ψηφους 2-1 είπαν "ναι", δεν έδωσαν άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή γιατί ήθελαν να βγάλουν την απόφαση κατά πλειοψηφία. Παράταση έως τις 24/6. Πήραν άδεια ΟΦΗ και...

Πιερικός! Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη. Χοντρό παιχνίδι υπέρ Λεβαδειακού από SuperLeague.

H Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα έδινε με 2-1 την άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή. Τελικά αποφάσισε να μην το πράξει, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλει να βγάλει την απόφαση κατά πλειοψηφία...

Από τη στιγμή που το ένα μέλος δεν συμφωνούσε, αφού θεωρούσε ότι στο φάκελο υπήρχαν εκκρεμότητες, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στον γηραιό μέχρι την Πέμπτη 24/6, προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να καλύψει τις ελλείψεις του φακέλου.

Μια πράξη που δεν είναι σύννομη, δεδομένου ότι έχει παρέλθει το δεκαήμερο της έφεσης. Όπως και να έχει, την ώρα που ΟΦΗ και Πικρικός εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής τους, ο Ηρακλής παραμένει στον... αέρα.

Ένα νέο θρίλερ ξεκινάει, λοιπόν, για τον "γηραιό" τη στιγμή που μέσα στη Super League, φαίνεται να υπάρχουν παράγοντες που επιθυμούν να στηρίξουν τον Λεβαδειακό(!). Θυμίζουμε ότι στις 24/6 που θα ανακοινωθεί η απόφαση από την επιτροπή, η Λίγκα θα επικυρώσει την βαθμολογία.

Αυτά συμβαίνουν όταν ο... σεφ έχει κέφια.

H ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2.Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Οι πρώτες εντάσεις στην Θεσσαλονίκη για το θέμα του Ηρακλή έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή την στιγμή περίπου 2000 άτομα έχουν μαζευτεί έξω από το Ιβανώφειο και είναι εξαγριωμένοι καθώς η ΕΠΟ δεν έχει βγάλει ακομα την απόφαση για την αδειοδότηση. Παρούσες είναι και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το παιχνίδι της Λίγκας

Στο μεταξύ η ΓΓΑ βλέποντας ότι η SuperLeague παίζει εξόφθαλμο και προκλητικό παιχνίδι υπέρ του Λεβαδειακού, αρνούμενη να επικυρώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματός της με το επιχείρημα αυτή την φορά ότι δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της Β' Εθνικής έβγαλε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού καλεί όλα τα θεσμικά όργανα που αποφασίζουν για την αδειοδότηση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, είτε πρόκειται για την ΕΠΟ που εφαρμόζει το σύστημα UEFA licencing, είτε πρόκειται για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αιτιολογούν πλήρως και δημόσια όλες τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία στον Έλληνα φίλαθλο ότι τηρείται σχολαστικά η ισονομία και δεν τίθεται θέμα διακριτικής μεταχείρισης οποιασδήποτε ομάδας".

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αντώνης Ρέμος τον οποίο στον Ηρακλή θεωρούν υπεύθυνο για την περιπέτεια της ομάδας τραγουδάει σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης, την έδρα του ΟΦΗ, οι οπαδοί του οποίου περιμένουν να πάρει η ομάδα τους άδεια και να μην πάρει ο Ηρακλής για να αγωνιστεί ο ΟΦΗ στην SuperLeague."