Αναγνώστες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Κοντά σε συμφωνία Κόκκαλης και Μαρινάκης

Αθήνα
Μετά από συζήτηση περίπου 2,5 ωρών, Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης ολοκλήρωσαν τη συζήτησή τους και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός εφοπλιστής αναμένεται να μπει στην ΠΑΕ αρχικά με ένα ποσοστό και στη συνέχεια να πάρει στα χέρια του ολόκληρο το μετοχικό πακέτο.

«Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος έκανε μια σοβαρή πρόταση σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

»Νομίζω ότι ήταν εποικοδομητική και θα έχουμε άλλη μια συνάντηση την Παρασκευή που θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε στο θέμα της συνεργασίας μας», είπε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» βγαίνοντας από τα γραφεία μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο γνωστός Πειραιώτης εφοπλιστής δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία έχοντας γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν όλα.

»Έχουμε και οι δύο καλή διάθεση», τόνισε ο Μαρινάκης. Κανείς από τους δύο πάντως δεν αναφέρθηκε με περισσότερες πληροφορίες για τη μεταξύ τους συζήτηση.

Ανακοίνωσε Μέγιερι για τρία χρόνια

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τον πιο επίσημο τρόπο αποτελεί ο Μπάλαζ Μέγιερι. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Φερεντσβάτος και ο 20χρονος τερματοφύλακας θα είναι κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Φερεντσβάρος για την μετεγγραφή του διεθνή Ούγγρου τερματοφύλακα Balazs Megyeri, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Ουσιαστικά, ο Μέγιερι αποτελεί την πρώτη κίνηση των Πειραιωτών στο μεταγραφικό παζάρι, αφού εκτός των ανανεώσεων και του προβιβασμού παικτών από τις ακαδημίες, είναι ο πρώτος εκτός των τειχών που περνάει το κατώφλι του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: