Αναγνώστες

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

http://www.youtube.com/watch?v=_4KsNOxPC2Y&feature=player_embedded#!

Βραζιλία, Παράξενα
Οργανωμένα όργια με διεθνείς παίκτες!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος
Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2010 19:50


H Βραζιλία είναι πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο ως η "χώρα της σάμπα", με το διάσημο καρναβάλι του Ρίο ντε Ζανέιρο να αποτελεί σήμα-κατατεθέν της, όμως πλέον κινδυνεύει να συνδέσει το όνομά της και με οργανωμένα όργια μαραθώνιας διάρκειας!


 
Όπως αποκάλυψε ένας βραζιλιάνικος τηλεοπτικός σταθμός, υπάρχει ένα κύκλωμα στη χώρα, στο οποίο συμμετέχουν ακόμα και διεθνείς ποδοσφαιριστές, το οποίο οργανώνει βραδιές οργίων που μπορούν να κρατήσουν χρονικά μέχρι 48 ώρες... 

Σεξ χωρίς προφυλάξεις, απαγόρευση κινητών τηλεφώνων, συμμετοχή μοντέλων, ιερόδουλων και πορνοστάρ είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που αφορούν αυτές τις "καυτές" βραδιές, με τον σταθμό να βγάζει στη φόρα μάλιστα και ονόματα δύο ατόμων που συμμετείχαν σε αυτά τα "πάρτι". 

Πρόκειται για τον πρώην άσο της Γκρέμιο Ρενάτο, ο οποίος έχει δηλώσει ότι έχει πάει με πάνω από 5.000 γυναίκες, και ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν αυτές οι "δραστηριότητες", ενώ τη συμμετοχή της στα προαναφερόμενα μαραθώνια όργια ομολόγησε στον σταθμό και η νυν τραγουδίστρια Σουζάνα Πιτέλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: