Αναγνώστες

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Νέα ελληνική ταινία porno γυρίζει το μοντέλο Λάουρα που συνελήφθη να εκδίδεται στο Λουτράκι


Σύμφωνα με τον μάνατζερ της Λάουρας, Γιώργο Φραγκόπουλο, «τα γυρίσματα γίνονται στους ίδιους χώρους και στο ίδιο κρεβάτι που γυρίστηκε και το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. 

«Διαλέξαμε επίτηδες να γυρίσουμε στους ίδιους χώρους με την Τζούλια, για να δει ο κόσμος τη διαφορά, γιατί εμάς δεν μας τρομάζουν οι συγκρίσεις» τόνισε και πρόσθεσε: «Το δικό μας DVD τιτλοφορείται Laura does Loutraki, όπου φυσικά πρωταγωνιστεί η εκρηκτική Λάουρα. Εμείς κάνουμε πραγματικά αισθησιακό πορνό, με έμφαση στον ερωτικό φετιχισμό. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση πώς ωραίες κοπέλες σαν την Τζούλια διαλέγουν να παίξουν είτε με ακέφαλους πρωταγωνιστές είτε στο μέλλον, όπως ακούγεται, με ευτραφείς κυρίες».

Ο ίδιος σχολιάζοντας τόσο το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου όσο και αυτό της Μαριάννας Ντούβλη, που κυκλοφόρησαν από την Sirina Productions, δεν δίστασε να πει: «Αν στο DVD της Τζούλιας έπαιζε κάποια άλλη και το έβλεπα, θα έκανα ζάπινγκ από το πρώτο λεπτό. Πλήξη και πάλι πλήξη. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο DVD με τις άλλες κυρίες, φαντάζομαι πως θα πουλούσε τρελά μόνο στην Αλάσκα, όπου υπάρχουν πολλές αρσενικές φάλαινες».

Ο Γιώργος Φραγκόπουλος, ιδιοκτήτης της νεοσύστατης εταιρείας αισθησιακών ταινιών Ιέρεια, απηύθυνε πρόσκληση στην Πετρούλα Κωστίδου και τη Ζέτα Θεοδωροπούλου «να παίξουν στις επόμενες ταινίες μας. Σχέδια δυστυχώς για ντοκιμαντέρ με φάλαινες δεν έχουμε. Δεν θέλουμε να προσβάλλουμε την αισθητική κανενός Ελληνα που θα μας προτιμήσει» τόνισε και κατέληξε: «Ο κόσμος έχει ανάγκη από ωραίες παρουσίες και από ποιότητα».

Τα γυρίσματα με τη Λάουρα, εκτός από το κρεβάτι της Τζούλιας, γίνονται ακόμη σε και ερημικές παραλίες της Αττικής, υπό άκρα μυστικότητα και χωρίς να ενοχλούνται οι λουόμενοι. «Οταν κάτι είναι ωραίο, ο κόσμος το θαυμάζει και δεν αντιδρά» σημείωσε η Λάουρα, λίγο προτού ξεκινήσει το γύρισμα μιας ακόμη ερωτικής σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: