Αναγνώστες

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Όσα πρέπει να ξέρετε για το ios 4 Share Διαθέσιμo κι επίσημα για download, είναι πλέον το πολυαναμενόμενο update του λειτουργικού συστήματος του iPhone iOS 4. Όλες οι λεπτομέρειες στο iphonehellas.gr (Vid)


Το iOS 4 κυκλοφόρησε για το iPhone και iPod touch! Είναι συμβατό με το iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPod touch 2G και iPod touch 3G αλλά δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα για όλες τις συσκευές.
Για παράδειγμα το multitasking, τα Custom wallpapers και η υποστήριξη Bluetooth keyboard θα απουσιάζουν στα iPhone 3G, iPhone 1st gen καθώς και στα παλιότερα μοντέλα iPod Touch (1st gen, 2nd gen).
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο iphonehellas.gr.
Πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση της συσκευής σας μέσω του iTunes, έχετε υπόψιν σας τα παρακάτω:
Όσοι επιθυμείτε να διατηρήσετε το jailbreak/unlock της συσκευής σας καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσουν τα αντίστοιχα εργαλεία (Redsn0w, PwnageTool, Ultrasn0w) πρωτού κάνετε την αναβάθμιση.
Θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το iTunes στην έκδοση 9.2. Καλό θα είναι να αναβαθμίσετε μέσω Restore στο iTunes για να αποφύγετε τυχόν παρενέργειες.
Φροντίστε να κάνετε ένα τελευταίο συγχρονισμό (sync) των δεδομένων σας για να μην χάσετε επαφές/σημειώσεις/κτλπ.
Μετά το Restore επιλέξτε “Set as new device” στο iTunes, ώστε να έχετε μια «καθαρή» συσκευή χωρίς «σκουπίδια» από προηγούμενα firmwares.
Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για το jailbreak/unlock μπορείτε να αναβαθμίσετε άφοβα.
Την προσεχή  Πέμπτη ξεκινάνε οι πωλήσεις του νέου iPhone 4 σε Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία. Σύμφωνα  με πληροφορίες η λίστα αναμονής για το νέο iPhone διαδικτυακά κυμαίνεται γύρω στον ένα μήνα!
Στην Ελλάδα το τεχνολογικό θαύμα της apple θα έρθει  τον Σεπτέμβριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: