Αναγνώστες

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

45'
Ελλάδα v Αργεντινή
0-0
Το φιλμ του αγώνα
Live στοίχημα - αποδόσεις
19,5X321,55
45'Λήξη ημιχρόνου
45'Ευκαιρία Αργεντινή
Ο Τζόρβας λέει δύο φορές "όχι" στους Αργεντινούς μέσα σε διάστημα μισού λεπτού. Αρχικά αποκρούει στην αριστερή γωνία του το δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή του Μάξι Ροντρίγκες, ενώ στην εξέλιξη της φάσης εκτινάσσεται εντυπωσιακά και διώχνει σε κόρνερ φαλτσαριστό σουτ του Μέσι με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
40'Σχόλιο
Ο Κώστας Κατσουράνης είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο (από δυνατό μαρκάρισμα του Βερόν) και μπαίνει το ιατρικό επιτελείο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Live στοίχημα - αποδόσεις
19,5X321,55
38'Σχόλιο
Ισοφαρίζει η Νότια Κορέα τη Νιγηρία (1-1) και το αποτέλεσμα αυτό στέλνει τους Ασιάτες στην επόμενη φάση, με την Εθνική Ελλάδας να μένει 3η.
37'Σχόλιο
Επιστρέφει στο ματς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχοντας ένα μεγάλο βαμβάκι στο στόμα για να μην τρέχει η πληγή... Απίστευτη εικόνα!
35'Ευκαιρία Αργεντινή
Σέντρα του Κλεμέντε από τα αριστερά, ο Τζόρβας αποτυγχάνει να "καθαρίσει" τη φάση, και ο Τοροσίδης διώχνει σε κόρνερ.
34'Σχόλιο Αργεντινή
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχωρεί για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο καθώς έχει ματώσει, από μία σύγκρουση με τον Μιλίτο.
32'Ευκαιρία Αργεντινή Αγουέρο
Γύρισμα του Μιλίτο από τα δεξιά, ο Τζόρβας δεν καταφέρνει να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Αγουέρο κάνει το κοντινό σουτ με εξουδετερωμένο τον Έλλήνα κίπερ, αλλά ο Βύντρα διώχνει σε κόρνερ με σωτήρια κόντρα πάνω στον φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης.
30'Κίτρινη κάρτα Ελλάδα Κατσουράνης
Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την δέχεται ο Κατσουράνης για φάουλ στον Αγουέρο.
30'Σχόλιο
Μακρινή μπαλιά του Καραγκούνη για τον Σαμαρά, αυτός ξεπερνά στο σπριντ τον Ντεμιτσέλις αλλά δεν προλαβαίνει τη μπάλα που φεύγει άουτ.
26'Σχόλιο
Η κατοχή της μπάλας είναι 69%-31% υπέρ της Αργεντινής αυτή τη στιγμή.
23'Ευκαιρία Αργεντινή Μπολάτι
Σέντρα-σουτ του Βερόν από τα δεξιά, ο Μπολάτι βάζει το πόδι για να της δώσει κατεύθυνση προς την εστία, αλλά αυτή φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.
Live στοίχημα - αποδόσεις
18X3,521,5
19'Σουτ Αργεντινή Βερόν
Πολύ δυνατό ευθύβολο σουτ του Βερόν έξω από την περιοχή, διώχνει με γροθιές σε κόρνερ ο Τζόρβας. Εξαιρετικά αντανακλαστικά για δεύτερη φορά στο παιχνίδι από τον Έλληνα κίπερ.
18'Ευκαιρία Αργεντινή Αγουέρο
Ωραία ατομική ενέργεια από Αγουέρο ο οποίος αποφεύγει Αβραάμ και Παπασταθόπουλο, μπαίνει στην περιοχή, όμως το σουτ του αποκρούεται σε κόρνερ από τον Τζόρβα.
17'Σχόλιο
Επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά από τον Οταμέντι (μετά από ντρίμπλα που "έσκασε" στον Τοροσίδη) απομακρύνει μέσα από την περιοχή ο Μόρας.
16'Σχόλιο
Σύγκρουση πάνω στη φάση των Σαμαρά και Ντεμιτσέλις, με τους δύο παίκτες να σηκώνονται από το έδαφος μετά από ένα λεπτό.
Live στοίχημα - αποδόσεις
18X3,7521,45
12'Σχόλιο
Η Νιγηρία άνοιξε το σκορ κόντρα στη Νότια Κορέα με τον Ούτσε (12'), αποτέλεσμα που είναι "λουκούμι" για την Εθνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ είναι στις 16 κορυφαίες του κόσμου, από τη στιγμή που κρατάει την ισοπαλία και οι Αφρικανοί νικούν τους Νοτιοκορεάτες.
8'Σχόλιο
Η Αργεντινή έχει την κατοχή της μπάλας, με τους Έλληνες διεθνείς να κλείνουν όμως υποδειγματικά τους διαδρόμους μέχρι στιγμής. Άριστα μέχρι στιγμής στο αμυντικό κομμάτι.
3'Σχόλιο
Ο Παπασταθόπουλος βγήκε νικητής στην πρώτη του μονομαχία με τον Λιονέλ Μέσι και του έκλεψε τη μπάλα.
Live στοίχημα - αποδόσεις
17X4,521,4
2'Σχόλιο
Η Εθνική Ελλάδας φοράει ολόλευκες εμφανίσεις ενώ οι Αργεντινοί τις μπλε. Κάτι ανάλογο δηλαδή με τον αγώνα του 1994 στις ΗΠΑ, με την ευχή φυσικά το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό.
1'Έναρξη αγώνα
Σαμαράς και Τζιόλης κάνουν τη σέντρα για την Εθνική μας ομάδα.
Σχόλιο
Συμπληρώθηκε το δεκάλεπτο, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στις δύο εστίες. Το ευχάριστο είναι πως ο Παπασταθόπουλος έχει ήδη κόψει δύο φορές τον Μέσι και σίγουρα θα ανέβει η ψυχολογία του Έλληνα αμυντικού ενόψει της συνέχειας.
Σχόλιο
Η Αργεντινή είναι 7η στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA ενώ η Ελλάδα στην 13η.
Σχόλιο
Και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου έχουν πιθανότητες πρόκρισης, ενώ Αργεντινή, Ελλάδα και Νότια Κορέα μπορούν να βγουν πρώτες (φαβορί φυσικά η Αργεντινή).
Σχόλιο
Ουρουγουάη και Μεξικό πήραν τα δύο εισιτήρια για τη φάση των "16" από τον Α' όμιλο και μένει να δούμε τί θα γίνει απόψε το βράδυ στον Β' όμιλο, όπου συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Ρομέρο, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Μπουρδίσο, Κ. Ροντρίγκες, Μπολάτι, Βερόν, Μ. Ροντρίγκες, Μέσι, Αγουέρο, Μιλίτο
Η 11άδα των γηπεδούχων
Τζόρβας, Βύντρα, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μόρας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: